Constantin & Constanta

Mirii: Constantin & Constanta Am discutat de multe ori acest subiect: alegerea orei ideală pentru o sedinta foto☀. UIte ca mirii noștri 👩‍❤️‍💋‍👨 au făcut tot posibilul sa organizăm ședința lor în aceasta ora de aur ( o ora pina la apusul soarelui), și rezultatul este pe masura.

Vladimir & Olga

Mirele și Mireasa: Vladimir și Olga Servicii foto-video de nunta Chișinău Moldova. Nunta organizată la sfârșitul lunii octombrie în Chișinău Moldova. Locația de nuntă a fost Premium Park. Dimineața mirilor a început clasic la un salon de make up unde am și făcut primele poze. Este foarte important ca ziua de nuntă să înceapă cu…

Eugen & Maria

Nunta mirilor Eugen si Maria: fotograf Nicolae Cucurudza Dupa nunta am hotarat sa realizam o sedinta foto intr-o locatie un pic mai deosebita. Locatia a fost selectata Orheiul Vechi care se afla la 50 de minute distanta de Chisinau. Pentru a fi sigur ca vom avea cea mai buna lumina naturala am optat pentru ora…

Ion & Ana

Mirii: Ion & Ana O calitate pe care o apreciez la miri este punctualitatea. Astfel, toti sunt relaxati si totul decurge conform planului.   Mirii Ion&Ana, aceasta postare e despre voi! A fost o placere sa colaboram!  

Anna & Adrian

➡ Mirii: Anna & Adrian 📍Am avut parte de un septembrie extrem de cald direct proportional cu dispozitia mirilor nostri. Locatia aleasa pentru sedinta foto de catre miri a fost superba, cu istorie. 📌2 evenimente frumoase dedicate unei singure iubiri! Fiti fericiti, Anna& Adrian!